Spre toate informațiile de presă

Priza de încărcare vehicule CCS de la Phoenix Contact se utilizează la motocicletele de curse italiene

25.07.2019

Priza de încărcare și cablul de încărcare de la Phoenix Contact încarcă motocicleta electrică  

Motocicleta electrică de curse se încarcă cu tehnologia de încărcare de la Phoenix Contact

Energica Motor Company S.p.A. este primul producător de motociclete electrice Supersport din Italia. Motocicletele Ego Corsa de înaltă performanță dispun pe partea de vehicul de mufe de intrare CCS de la Phoenix Contact E-Mobility.

Motocicletele electrice vor fi folosite pentru prima dată la începutul Cupei Mondiale FIM Enel MotoE la Sachsenring pe 7 iulie 2019. Energica este unicul producător reprezentat la Cupa Mondială.

În martie 2019, toate motocicletele producătorului Energica au fost distruse într-un incendiu, astfel încât începutul seriei de curse MotoE trebuia amânat până în iulie. Toate mufele de intrare vehicul instalate în aceste mașini noi au fost sponsorizate de Phoenix Contact E-Mobility.

Mufele de intrare CCS permit atât încărcarea convențională la curent alternativ, cât și încărcarea rapidă la curent continuu. Interfața de încărcare CCS asigură un nivel ridicat de securitate în timpul procesului de încărcare. Pentru un proces sigur de încărcare este nevoie de monitorizarea temperaturii la contactele de putere. Eventuala supraîncălzire la temperaturi exterioare ridicate sau din cauza suprasolicitării se înregistrează prin senzorii de temperatură PT1000. O altă caracteristică de securitate este bolțul de blocare electromecanic, care blochează conectorul de încărcare în mufa de intrare vehicul în timpul încărcării, împiedicându-l să se deconecteze sub sarcină.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere