Spre toate informațiile de presă

Relee universale cu polaritate dublă

23.03.2016

Relee universale  

Relee industriale de uz universal, cu polaritate dublă

Portofoliul de produse pentru sisteme de relee industriale de la Phoenix Contact sunt completate, începând de acum, cu noile relee cu polaritate dublă.

Printre altele, acestea sunt ideale și pentru aplicații cu comutare negativă. În plus, acestea sunt pentru uz universal și compatibile cu soclurile releu pentru seria de relee RIFLINE complet și seria standard PR. Releele individuale sunt disponibile în diferite variante cu două sau patru contacte de comutare. Acestea se disting în ceea ce privește tensiunea de intrare, curentul limită și temperatura mediului ambiant și sunt deosebit de rentabile, deoarece au renunțat la circuitul de afișare și de intrare. Ca material de contact este folosit aliajul de argint-nichel, care, pe lângă o rezistență ridicată la uzură, are și o sensibilitate redusă la sudare. Prin afișajul mecanic pentru poziția de comutare, stările de comutare pot fi înregistrate rapid de utilizator. Pentru extinderea funcțională cu LED-uri sau circuite de intrare, sunt disponibile modulele atașabile.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere