Spre toate informațiile de presă

Protecție îngustă la supratensiune pentru I/O-uri și controlere

24.08.2018

Distribuitor de potențial cu protecție la supratensiune  

Distribuitor de potențial cu protecție la supratensiune

TERMITRAB complete tip 3 este cel mai îngust dispozitiv de protecție la supratensiune pentru surse de alimentare de 24 V.

Cu ajutorul programului de blocuri terminale CLIPLINE complete și al întrerupătoarelor de protecție PTCB vă puteți personaliza distribuitoarele de potențial. Pentru protecția împotriva supratensiunii, utilizați dispozitivele de protecție de formă identică din gama TERMITRAB complete. Grație tehnologiei diodelor, beneficiați de o protecție deosebit de ridicată pentru dispozitivele dumneavoastră electronice sensibile. TERMITRAB complete tip 3 este inserabil. În cazul unei suprasarcini, puteți înlocui pur și simplu descărcătorul debroşabil, fără a fi necesară intervenția la nivelul instalației. Dispozitivele de protecție la supratensiune TTC-6P-T3-24DC sunt disponibile atât în variantă de conectare push-in, cât și prin conexiune cu șurub.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere