Spre toate informațiile de presă

Cea mai îngustă protecție la supratensiune fără curent de descărcare de tip 2 din lume

02.03.2017

Dispozitiv de protecție la supratensiune fără curent de descărcare tip 2 VALVETRAB-SEC  

Extrem de îngust, durabil și performant: noul dispozitiv de protecție fără curent de descărcare de tip 2, cu SEC Technology

Noile dispozitive de protecţie VALVETRAB-SEC VF de la Phoenix Contact sunt cele mai înguste dispozitive de protecție la supratensiune din lume de tip 2 fără curent de descărcare (SPD).

Pe baza tehnologiei Safe Energy Control, acestea se disting printr-o durabilitate ridicată și înaltă performanță. Designul compact și randamentul ridicat vă asigură o protecție cuprinzătoare cu un necesar redus de spațiu. Un exemplu de apariţie a unor curenţi de descărcare sunt sistemele Object Control din biroul de mişcare al instalaţiilor feroviare. În acest caz apar tensiuni de descărcare temporare în conexiune cu curenţii inverşi. Dispozitivele de protecție pe bază de varistoare sunt rapid suprasolicitate. Un alt exemplu este reprezentat de curenţii de descărcare intenţionaţi din instalaţiile electrice. Acestea deteriorează în scurt timp dispozitivele normale de protecție la supratensiune. Din acest motiv, pentru protecţia aparatelor electrice se recomandă utilizarea unor dispozitive de protecție cu conectare în serie a unui dispozitiv de protecție la supratensiune umplut cu gaz. Conectarea în serie izolează varistorul de tensiunile temporare de descărcare şi de curenţii inverşi. Se menţine un nivel de protecție în tensiune redus. Există variante de sisteme TN-S şi TT cu o fază sau cu trei faze precum şi sisteme TN-C cu trei faze cu o tensiune continuă de 350 V AC. Cu dispozitivul de testare Checkmaster 2, verificările repetate ale descărcătoarelor debroşabile sunt realizate rapid și simplu.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere