Spre toate informațiile de presă

Proxy modular pentru conectarea directă cu Profinet

17.05.2019

Proxy modular Axioline P  

Proxy modular pentru conectarea segmentelor PROFIBUS PA la rețelele PROFINET

Proxy-ul modular Axioline P de la Phoenix Contact conectează direct segmentele Profibus PA cu o rețea Profinet.

Stația modulară comunică cu un controler Profinet printr-un cuplor de bus, de ex. un sistem de control distribuit (DCS). Opțional, pot fi conectate compact la ieșirile individuale proxy până la opt segmente Profibus PA. Pentru imunitatea la interferențe a segmentelor individuale, aveți la dispoziție o tehnologie adecvată de conectare ecranată.

Tehnologia FDT/DTM simplifică punerea în funcțiune și managementul dispozitivelor stației proxy, care este complet integrată în sistemele de control de nivel superior, precum și a dispozitivelor Profibus PA conectate. Cuplorul de bus AXL P BK PN AF suportă specificația pentru realizarea redundanței de sistem S2 cu doar un singur cuplor de bus. Pentru îndeplinirea redundanțelor R1 și R2 ale sistemului PROFINET sunt necesare două cuploare de bus. Capabilitatea de înlocuire sub tensiune (hot-swap) întegrată în cuplorul de bus asigură disponibilitatea ridicată a sistemului.

Segmentul Profibus PA este alimentat cu tensiune cu un modul individual sursă de alimentare pentru magistrală de câmp. Pentru siguranță ridicată împotriva defecțiunilor și siguranță de proces sunt instalate două module sursă de alimentare într-un singur soclu, alimentând astfel redundant un segment PROFIBUS PA. Indicatorul LED local de pe modulul sursă de alimentare indică starea modulului și a redundanței.

Senzorii Profibus PA pot fi conectați direct sau prin cuplorul de dispozitiv la proxy-ul modular Axioline P. Tehnologiile de magistrală de câmp, cum ar fi HART sau Modbus/RTU, pot fi astfel integrate în rețelele Profinet prin intermediul gateway-urilor Profibus PA conectate la proxy-ul modular Axioline P. În acest mod, conceptele de sisteme existente pot fi modernizate ușor și economic.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere