Spre toate informațiile de presă

Noile module releu pentru medii cu potențial exploziv

05.03.2015

Module releu extrem de compacte PLC-INTERFACE pentru domeniul Ex  

PLC-INTERFACE oferă acum variante și pentru domeniul Ex

În familia de produse a modulelor releu extrem de compacte PLC-INTERFACE există acum și variante pentru utilizarea în medii cu potențial exploziv.

Domeniile cu potențial exploziv din industrie impun cerințe înalte cu privire la fiabilitatea și securitatea componentelor de comutare. Prin urmare, noile module releu îndeplinesc cerințele legale și aprobările conforme cu Clasa 1, Divizia 2. Mai mult, și alte variante sunt conforme cu directiva ATEX. Modulele releu dispun de relee sigilate RTIII și o separare sigură, conformă cu DIN EN 50178, între bobină și contact. Acestea sunt disponibile cu tehnologie de conectare cu șurub și cu cameră cu arc și economisesc spațiul din tabloul de distribuție. Distribuția potențialului se face rapid cu punți inserabile care sunt introduse în canalul pentru punți de scurtcircuit al releului. În plus, efortul de cablare a ansamblurilor poate fi redus și mai mult, prin conexiunea la cablarea sistemului prin intermediul adaptorului.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere