Spre toate informațiile de presă

Transmisie fără interferențe cu convertorul de medii Ethernet

20.02.2019

Convertor de medii Ethernet  

Convertor de medii Ethernet

Noul convertor de medii FL MC EF 660 SCRJ de la Phoenix Contact permite conectarea fibrelor din polimer și a celor HCS/PCF, avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Transferul de date prin fibră optică nu este afectat de interferențele electromagnetice și oferă o separare completă a potențialului pe calea de transmisie. Acesta este adecvat în special pentru aplicații Ethernet.

Fișa SC-RJ special concepută pentru Profinet permite montajul simplu pe cont propriu, fără cunoștințe de specialitate deosebite. Dispozitivele transparente de transmisie dispun de o durată scurtă de temporizare (latență) de 60 ns. Aceasta este utilă în special pentru protocoalele Ethernet critice din punct de vedere temporal. Pe lângă numeroase LED-uri de diagnoză, convertoarele de medii dispun de funcția LFPT (Link Fault Pass Through). Aceasta asigură o monitorizare totală și permanentă a conexiunii. La pierderea conexiunii, mecanismele de redundanță pot fi utilizate în mod direct. O diagnoză integrată cu fibră optică semnalizează continuu puterea receptată cu ajutorul unui indicator bargraph cu LED-uri. Suplimentar, prin intermediul a două ieșiri de comutare fără potențial, se poate detecta ruperea fibrei sau se poate citi atingerea rezervei de sistem.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere