Spre toate informațiile de presă

Lucrați în siguranță la sistemele fotovoltaice

18.04.2016

Deconectare inteligentă a modulelor fotovoltaice, SOLARCHECK RSD  

Lucrați în siguranță la sistemele fotovoltaice, cu SOLARCHECK RSD

Noile dispozitive inteligente de deconectare modul fotovoltaic, SOLARCHECK RSD, de la Phoenix Contact comută sistemele fotovoltaice de acoperiș într-o stare sigură, în mod independent.

La instalare, întreținere sau în situații de pericol, persoanele sunt protejate împotriva șocurilor electrice care pun viața în pericol. Sistemele fotovoltaice de acoperiș generează tensiuni continue de până la 1000 volți și partea de curent continuu nu este ușor de deblocat. Aceasta poate reprezenta un pericol și mai mare, dacă sistemul este deteriorat și dacă lucrează persoane acolo. Sistemul de deconectare a modulelor analizează condițiile de curent și de tensiune de pe partea de curent continuu din sistem. Abaterile de la starea normală sau o deconectare a invertorului duc la o deconectare automată a modulului fotovoltaic. Repornirea sistemului se face automat, dacă există un mediu sigur din punct de vedere tehnic. Această tehnologie dezvoltată și brevetată de Phoenix Contact, Auto Rapid Shutdown, este mai fiabilă și mai rapidă decât orice estimare umană sau intervenție manuală.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere