Spre toate informațiile de presă

Vizualizare faceplate-uri pentru diagnosticarea simplă a switchurilor

11.12.2015

Faceplate-uri HMI  

Faceplate HMI pentru diagnosticarea rețelei și a redundanței

Pentru switchurile Advanced Managed Switch din familia FL Switch 7000 de la Phoenix Contact sunt disponibile acum faceplate-urile HMI pentru o diagnosticare și configurare simple, pe teren.

Switchurile acceptă protocolul Device-Level-Ring (DLR) în domeniul EtherNet/IP pentru aproape toți timpii de comutare lină mai mici de trei milisecunde, precum și protocolul Common Industrial Protocol (CIP). Cu faceplate-urile HMI, prin intermediul sistemelor de operare din rețelele EtherNet/IP, se pot accesa informații importante de diagnosticare a rețelei și pot fi realizate pe teren configurații specifice portului. În funcție de utilizarea preconfigurată a informațiilor CIP, este posibilă punerea în funcțiune fără efortul programării. Faceplate-urile HMI permit, printre altele, identificarea permanentă a modificărilor din rețeaua mașinilor, cum ar fi o întrerupere a conexiunii la un port, căderea unei surse de alimentare sau activarea mecanismului de redundanță DLR. Astfel, utilizatorul poate acționa rapid în caz de eroare și poate efectua măsurile adecvate de întreținere. Fișierele faceplate, precum și un ghid de pornire rapidă, sunt disponibile pentru descărcare pe paginile cu detalii despre switchuri.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere