Spre toate informațiile de presă

Noul firmware pentru punctele de acces WLAN

15.10.2014

Punct de acces WLAN 5100  

Noul firmware update permite un transfer mai rapid de date

Pentru comunicațiile wireless Ethernet/IP în aplicațiile de automatizare, Phoenix Contact vă oferă acum un nou firmware pentru punctele de acces FL WLAN 5100.

Prin intermediul unui proces de transfer modificat al datelor Ethernet/IP Multicast este utilizată acum cea mai rapidă posibilă rată de date WLAN pentru transferuri. Astfel sunt atinși timpi de transfer mai scurți și mai stabilă în comunicații. În afară de aceasta, lățimea benzii în rețeaua WLAN este mărită. Pentru utilizator, configurarea este simplă și poate fi activată prin intermediul unui profil Ethernet/IP preconfigurat în interfața de rețea. Experții pot adapta individual parametrii, în funcție de necesități. Cu firmvare-ul gratuit care poate fi descărcat de pe pagina de net Phoenix Contact, toate punctele de acces FL WLAN 5100 pot fi actualizate în noua versiune. Firmware-ul poate fi găsit pe paginile de detalii ale articolelor în Reiter Downloads, la categoria software.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere