Spre toate informațiile de presă

Phoenix Contact este membru oficial al asociației BACnet International

30.08.2019

Automatizarea inteligentă a clădirilor  

Proiectăm împreună clădiri inteligente

În rețelele de automatizare a clădirilor, protocolul de comunicare BACnet deschis și neutru (Building Automation and Control Networks) creează posibilitatea de interschimbabilitate a senzorilor, regulatoarelor, actuatorilor și sistemelor de management de la diferiți producători.

Asociația industrială BACnet International promovează aplicația de succes la nivel mondial a protocolului BACnet. Phoenix Contact este acum membru oficial al acestei comunități internaționale de automatizare a clădirilor.

Cu sistemul de management al clădirilor Emalytics și controlerele IoT potrivite, compania din Blomberg permite automatizarea clădirilor, folosind protocoalele obișnuite din industria construcțiilor, cum ar fi BACnet.

În același timp, soluțiile de la Phoenix Contact creează o punte între tehnologiile inteligente IoT, ținând cont de cerințele crescânde de securitate ale lumii IT.

Bernhard Tillmanns, directorul departamentului Global Industry Management Building Technology: „Standardele internaționale sunt extrem de importante pentru Phoenix Contact, ca furnizor de automatizări industriale. Avem nevoie de tot felul de date pentru a crea valoare adăugată prin soluțiile noastre pentru operatorii și utilizatorii clădirilor. Suntem încântați că facem parte din rețeaua BACnet International. Pe baza standardelor existente ale industriei construcțiilor, dorim să dezvoltăm în continuare inovațiile noastre și să stabilim prin soluțiile noastre, aspecte consacrate, cum ar fi digitalizarea și securitatea în industria construcțiilor.”

Phoenix Contact are de mulți ani un proces extins de know-how în domeniul soluțiilor industriale și, prin intermediul propriului sistem de management al clădirilor „Emalytics”, pune la dispoziție o platformă IoT pentru clădiri. Prin această platformă operatorii de clădiri au la dispoziție toate informațiile necesare pentru proiectarea funcționării eficiente și sustenabile a clădirilor, oferind mai mult confort și servicii pentru utilizatorii clădirilor inteligente.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere