Spre toate informațiile de presă

Sistem inteligent de extindere Ethernet

18.04.2016

Sistem Ethernet-Extender  

Sistem Ethernet-Extender pentru rețele IP extinse

Cu sistemul Ethernet-Extender de la Phoenix Contact conectați pentru prima dată Managed și Unmanaged Extender, la o distanță de până la 20 de kilometri, prin Plug-and-Play.

Această combinație permite diagnosticarea tuturor utilizatorilor și fibrelor prin IP și o conectare deosebit de rentabilă a rețelelor IP extinse. De astăzi, prin utilizarea Unmanaged Ethernet-Extender, este posibilă comunicarea IP în rețele Ethernet extinse. Pentru conectare sunt utilizate cablurile existente din cupru cu două fire. Identificarea automată a topologiei și a ratei de transfer a datelor economisește timp și bani la punerea în funcțiune. Un alt avantaj major al sistemului este faptul că poate fi extins în timpul funcționării, fără perturbații și că permite mai multe topologii, nu numai punct-cu-punct și în linie. În special în aplicațiile extinse, în care este importantă siguranța împotriva avariilor, funcția redundanță în inel asigură funcționarea fără probleme a comunicațiilor IP. Cu ajutorul Managed Ethernet-Extender puteți diagnostica acum și Unmanaged Extender, în mod centralizat, prin IP. Astfel, sistemul nu numai că reacționează la condițiile cadru modificate, ci și avertizează cu privire la evenimente neașteptate, precum perturbarea unei căi.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere