Spre toate informațiile de presă

Switchuri Power-over-Ethernet robuste

04.06.2018

Switchuri PoE Unmanaged și Managed  

Noile switchuri Power over Ethernet facilitează instalarea dispozitivelor Ethernet în rețea

Phoenix Contact își extinde oferta de switchuri industriale Power-over-Ethernet (PoE) cu noile switchuri Unmanaged și Managed.

Sunt adecvate pentru condiții de mediu dificile în aplicații cum sunt sistemele de monitorizare video, automatizarea mașinilor și automatizarea clădirilor. În plus sunt compatibile cu toate dispozitivele disponibile pe piață conforme IEEE 802.3 at (PoE+).

Switchurile PoE Unmanaged din seria 1000er oferă un interval generos de temperaturi de lucru, porturi Full-Gigabit și sunt compatibile cu Jumbo Frames precum și cu monitorizarea întreruperilor de conexiune la fiecare port în parte. Datorită bugetului de putere PoE de 30 wați per port și variantelor cu porturi din fibră de sticlă SFP, dispozitivele terminale compatibile PoE pot fi conectate în mod flexibil și fără eforturi de configurare.

Switchurile PoE Managed din seria 4000 dispun de un buget de putere de 60 wați per port, în așteptarea noului standard IEEE 802.3bt. Alte avantaje sunt porturile SFP Gigabit și noi posibilități de configurare. Activarea absolut precisă a funcționalității PoE pentru reducerea circulației de date și consumului de curent este permisă prin Scheduling. Prin funcția Watchdog se controlează starea conexiunii cu dispozitivul terminal. În caz de eroare acesta este repornit sau dezactivat automat.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere