Spre toate informațiile de presă

Conform NFPA 79 (ediția 2018), protecția la tensiuni de descărcare este obligatorie

08.11.2018

NFPA 79 (ediția 2018)  

Ready for NFPA 79 (ediția 2018) - Pregătiți mașina dvs. cu ajutorul nostru conform NFPA 79.

Atenționare pentru constructorii de mașini: protecția la tensiuni de descărcare a mașinilor este obligatorie în anumite regiuni ale SUA. Pregătiți mașina dvs. conform noului standard NFPA 79 (2018).

Constructorii de mașini și de sisteme care doresc să-și exporte sau să-și comercializeze produsele pe piața din America de Nord sunt supuși legilor și reglementărilor în vigoare din această regiune. NFPA 79 este standardul electric pentru mașini industriale și, prin urmare unul dintre cele mai importante standarde tehnice din America de Nord. Conform ediției actuale 2018, de acum, protecția la tensiune de descărcare devine și ea o componentă obligatorie pentru toate mașinile industriale. Standardul reglementează probleme electrice și electronice, care, executate incorect, pot genera stări periculoase la mașină. Pentru evitarea situațiilor periculoase pentru persoanele aflate la mașină, nu este permisă deteriorarea circuitelor de siguranță de către tensiuni de descărcare. Instalați descărcătoarele de supratensiune pentru sursa de alimentare cât mai aproape posibil de alimentare. Alegeți tipurile corespunzătoare de SPD-uri, în funcție de locul mașinii în instalație. Seria VAL-US este adaptată cerințelor. Ca dispozitiv listat UL de tip 1, instalarea acestuia este permisă oriunde în instalație.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere