Spre toate informațiile de presă

Soluția WiFi pentru producția de mașini

20.04.2017

Soluția WiFi pentru producția de mașini  

Soluția WiFi pentru producția de mașini

Noul modul wireless WLAN 1100 de la Phoenix Contact reunește punct de acces și tehnologia de antenă într-un singur dispozitiv.

Spre deosebire de conceptul clasic, nu este instalat în tabloul de comandă ci ca o antenă, direct pe utilaje, vehicule mobile și tablouri de comandă. Două antene integrate și performante cu tehnologie MIMO asigură o recepția peste tot unde este necesară. Conceptul permite utilizatorului nu numai o conectare WiFi ieftină, ci și una deosebit de simplă la utilajul dvs. Dispar planificarea sofisticată WiFi și instalarea tehnologiei de antenă. Deoarece modulul wireless nu ocupă loc în tabloul de distribuție, poate fi montat și mai târziu. Este fixat prin intermediul montării cu un singur orificiu și conectat, ca de obicei, prin intermediul unui conector COMBICON și ştecher Ethernet RJ45. Modulul wireless este adecvat și pentru medii industriale aspre. Este rezistent la lovituri conform IK08 și rezistă astfel și la sarcini mecanice mai puternice.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere