Spre toate informațiile de presă

Gestionare simplă de cabluri și conductori către ușa tabloului de distribuție

03.04.2017

Sistem de gestionare cabluri CGS  

Gestionare simplă de cabluri și conductori către ușa tabloului de distribuție

Sistemul de management al cablurilor CGS cu braț pivotant de la Phoenix Contact facilitează cablajul în condiții de siguranță al scărilor, cablurilor și arborilor de cablu cu montare în tablou de distribuție sau cadru de montare.

Deschideți și închideți articulațiile patentate pivotante fără a fi nevoie de unelte și introduceți cablurile și conectorii prin articulații. Comparativ cu montarea cu furtunuri de cablu, este foarte simplu și economisește timp. Sistemul de management al cablurilor este proiectat special pentru cabluri cu fișe standard și asamblate. Este prevenită deteriorarea firelor la deschiderea și închiderea ușii, deoarece mișcarea și îndoirea sunt predefinite de către intervalul de pivotare de până la 180. Manșoanele oferă cablurilor capacitate de protecție și grupare. Clapeta de blocare poate fi securizată cu colierele pentru fixare de cabluri convenționale. Pentru claritate, sunt furnizate opțiuni de etichetare pe suprafețe mari la îmbinările de cabluri. Facilitați designul prin planificarea și maparea sistemului de gestionare a cablurilor în sistem CAD. Astfel, lungimile de cablu sunt predefinite și pot fi planificate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere