Spre toate informațiile de presă

Multiplexor în mai multe puncte, pentru punerea în aplicare a proceselor

28.07.2015

Multiplexor în mai multe puncte, pentru sisteme de magistrală RS-485  

Mapare I/O simplă, prin butonul rotativ de selecție, în sistemele de magistrală RS-485

Noul cuplor de bus RS-485 de la Phoenix Contact vă oferă, împreună cu modulele I/O ale sistemului de comunicație radio Radioline, un sistem de multiplexare special pentru punerea în aplicare a proceselor.

Adresarea modulului principal și maparea simplă I/O a modulului de extindere se face, ca în cazul sistemului de comunicație radio Radioline, simplu și rapid, prin intermediul butoanelor rotative de selecție din partea frontală. Astfel, semnalele I/O pot fi transmise fără programare și fără configurație software, într-un sistem de magistrală RS-485. Pe lângă operarea prin intermediul unei linii de magistrală cu două fire RS-485 cu până la 99 de stații, noile stații RS-485 completează și sistemul de comunicație radio Radioline, astfel că este posibilă o mapare I/O încrucișată, între medii. Alternativ, stațiile pot opera în modul Stand-Alone, pe un Modbus/RTU-Master și, astfel, pot fi conectate direct la un controler. Pentru utilizare sigură în exploatarea industrială continuă, modulele de extindere I/O din familia de produse Radioline sunt caracterizate prin separarea galvanică, canal cu canal, și condiții extinse de mediu, între -40 și +70°C. În plus, sistemul oferă un pachet cuprinzător de aprobări ATEX, IECEx și UL.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere