Spre toate informațiile de presă

Sursă de alimentare parametrizabilă, pentru disponibilitate maximă a sistemului

21.04.2016

Sursele de alimentare pot fi parametrizate individual, prin intermediul NFC  

Sursele de alimentare pot fi parametrizate individual, prin intermediul NFC

Phoenix Contact oferă acum, cu QUINT POWER, prima sursă de alimentare personalizabilă din lume, care poate fi livrată și presetată, la cerere.

Avertizările pentru depășirea limitei și curbele caracteristice sunt, prin urmare, configurabile prin interfața NFC integrată, în mod wireless, de pe smartphone sau tabletă. Tehnologia integrată Selective Fuse Breaking (SFB) asigură un curent nominal de șase ori mai mare, pentru maxim 15 milisecunde, și astfel declanșează selectiv disjunctoarele standard. Consumatorii conectați în paralel își continuă lucrul. Pentru extinderea simplă a sistemului vă stă la dispoziție boost-ul static cu până la 125 de procente din curentul nominal, în mod constant. Pentru pornirea unor sarcini mai grele, există, în plus, boost-ul dinamic, cu până la 200 de procente din curentul nominal, pentru maxim cinci secunde. Monitorizarea preventivă extinsă a funcțiilor raportează din timp stările critice de operare, specifice sistemului, înainte de apariția unei erori. Sursele de alimentare de 24 V, monofazate și trifazate, oferă, prin descărcătorul de supratensiune cu gaz integrat, o imunitate mare la perturbații, precum și un timp de autonomie în caz de cădere a rețelei de alimentare mai mare de 20 de milisecunde.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere