Spre toate informațiile de presă

Sistem de intrare a cablurilor, pentru o instalare rapidă a cablurilor neasamblate

26.10.2015

CES Multigates  

Plăci pentru intrarea cablurilor, armate cu metal CES Multigates

Pe lângă ramele CES pentru cabluri preasamblate, acum Phoenix Contact oferă, prin intermediul CES Multigates, și o soluție pentru cabluri fără ștechere.

Cu noile plăci de intrare a cablurilor, armate cu metal, cablurile neasamblate pot fi trecute prin perete rapid, ieftin și cu economie de spațiu. Pot fi montate fiabil până la 37 de cabluri. Prin garnitura dublă cu membrană, gradul de protecție IP 66/67 și domeniul de temperatură de la -40°C până la +100°C permit utilizarea plăcilor de intrare a cablului și în aer liber. În plus, acestea sunt listate conform UL 94 V-0 și rezistente la grăsimi. Prin urmare, sunt ideale și pentru aplicații robuste. Sistemul pentru intrarea cablurilor poate fi utilizat pentru diametre de la cinci până la 60 mm. Diferite modele cu dispuneri diverse ale cablurilor se asigură că puteți instala rapid combinația corectă de cabluri, economisind timp și spațiu. În combinație cu plăcile modulare, plăcile pentru intrarea cablurilor se montează direct pe podeaua tabloului de distribuție.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere