Spre toate informațiile de presă

Conector circular M12 cu sistem de blocare rapidă push-pull

21.01.2018

Conector circular M12 cu sistem de blocare rapidă push-pull  

Conector circular M12 cu sistem de blocare rapidă push-pull

Phoenix Contact a inclus de acum în gama sa de produse primul conector circular push-pull cu sistem de blocare rapidă cu compatibilitate de conectare cu articolele altor producători.

Prizele M12 pentru conexiunea directă a cablajului imprimat sunt disponibile ca variante dintr-o singură bucată pentru cositorire în val (codificare A sau D), ca variantă din două bucăți pentru cositorire reflow (codificare A, D sau X), precum și ca versiuni de cabluri (codificare A sau D). Pe partea de câmp, programul este completat cu conectoarele liber configurabile potrivite cu design drept sau unghiular. Datorită sistemului de blocare rapidă push-pull, conectoarele se blochează rapid și sigur cu un singur click. Dacă nu a fost fixat corect conectorul, acesta sare înapoi. Compatibilitatea de conectare permite o disponibilitate ridicată la nivel mondial şi extinderea simplă a conceptelor existente de cablare. Conexiunea ecranajului la 360° asigură o transmisie fără perturbații chiar și în condiții de solicitare mecanică extremă, cum ar fi șocurile sau vibrațiile. Astfel, conectoarele circulare sunt potrivite în special pentru aplicațiile din industria feroviară.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere