Spre toate informațiile de presă

Iluminatul fără întreținere al turnurilor din parcurile eoliene

30.05.2016

Combinație de dispozitive întrerupătoare pentru iluminarea turnului  

Sistem complet pentru iluminatul turnurilor din turbinele eoliene

Pentru a garanta siguranța lucrătorilor la turbinele eoliene, turnurile trebuie să fie iluminate în condiții de siguranță.

Phoenix Contact vă oferă în acest sens un sistem de iluminare turn cu lumini LED care nu au nevoie de întreținere. Luminile LED sunt alimentate centralizat de la o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS), care este montată în piciorul turnului. Tehnicianul de service se poate informa, înainte de urcare, cu privire la starea UPS-ului și a acumulatorilor. Modulele LED puternice corespund normei relevante EN 50308. Chiar și la temperaturi scăzute dau o lumină intensă. Grație unei durate de exploatare de 50.000 de ore, luminile nu trebuie schimbate cu regularitate. Datorită consumului de curent redus al tehnologiei LED, luminile funcționează și ca iluminat de urgență. În cazul unei pene de curent, luminile sunt alimentate în continuare de un acumulator central. Se păstrează astfel 50% din puterea de iluminare. Astfel, în instalațiile eoliene rămâne suficientă lumină pentru ca tehnicianul de service să poată coborî fără probleme și în condiții de siguranță.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere