Spre toate informațiile de presă

Conexiune push-in verticală pentru spații înguste

02.04.2019

Blocuri terminale modulare PTV  

Blocuri terminale modulare push-in cu conexiune laterală pentru conductori

Nou la Phoenix Contact: seria de blocuri terminale modulare PTV cu conexiune laterală pentru conductori. Aceasta asigură o cablare mai vizibilă, fără raze de îndoire, în condiții limitate de spațiu.

Marcajele de la nivelul cablurilor și racordurilor pot fi recunoscute mai ușor. Această serie de la Phoenix Contact vă pune la dispoziție blocuri terminale de trecere și blocuri terminale pentru trei, respectiv patru conductoare. La nivelul fiecărui bloc terminal există posibilitatea de șuntare și verificare. De asemenea, aveți la dispoziție blocuri terminale de deconectare cu cuțit. Toate blocurile terminale sunt disponibile cu o secțiune transversală de până la 4 mm². Datorită tehnologiei de deconectare directă push-in fără unelte, în cazul blocurilor terminale modulare PTV, puteți economisi timp la realizarea conexiunilor pentru conductori. Principiul de racordare și ghidarea cablurilor sunt evidente. Reduceți costurile de logistică prin utilizarea accesoriilor standard CLIPLINE complete.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere