Spre toate informațiile de presă

Sistem de monitorizare în timp real pentru operarea rețelei

22.02.2019

Phoenix Contact în calitate de furnizor de soluții pentru piața energetică, în cooperare cu JEAN MÜLLER a dezvoltat un sistem de monitorizare scalabil pentru operarea rețelei, care furnizează în timp real valori operaționale măsurate pentru optimizarea rețelei sau pentru managementul operării rețelei.

Deoarece alimentarea cu energie în viitor se va efectua din ce în ce mai mult prin centrale energetice regenerative volatile, în special la nivelul tensiunilor joase al rețelei de distribuție, sunt necesare soluții inteligente pentru a asigura o disponibilitate ridicată a alimentării cu energie. Aici are un rol, de asemenea, creșterea electromobilității.

Sistemul este astfel conceput, încât să poată fi instalat cu puțin efort de către operatorii de rețea (configurare și montaj) în stațiile de rețea locale, distribuitoarele de cabluri sau instalațiile clienților. La nevoie, aplicația poate fi extinsă cu un sistem centralizat de management al activelor pentru calculul fluxului actual de sarcină, pe baza valorilor măsurate. Pe lângă transmiterea datelor măsurate de până la 14 bare de comutare de siguranță prin intermediul protocoalelor standard IEC, cum ar fi IEC 60870-5-104, pentru sisteme de control centralizate, acestea pot comunica direct cu sistemele IoT-Eco și cu modele de date interoperabile.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere