Spre toate informațiile de presă

Noua sursă de alimentare c.a. neîntreruptibilă cu acumulator integrat

30.09.2016

Sursă de alimentare neîntreruptibilă TRIO c.a.-UPS  

Noul TRIO AC-UPS cu acumulator VRLA integrat

Cu noile surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS) din familia de produse TRIO pentru șină DIN de la Phoenix Contact alimentează fiabil sarcini c.a. cu până la 750 VA / 600 W.

Sursa de alimentare este disponibilă pentru aplicații la 230 V c.a. și 120 V c.a. Prin interfața USB integrată pot fi conectate la ea dispozitive în amonte. Astfel pot fi închise, de exemplu, PC-uri industriale conectate. Sinusoida pură de la ieșire permite o trecere fără probleme, fiindcă sinusul produs în operarea bateriei merge sincron cu rețeaua care alimenta anterior.

Deoarece modulul UPS și acumulatorul sunt combinate într-o singură carcasă, sursa de economie ocupă foarte puțin spațiu. Acumulatorul VRLA integrat asigură timpi mari de autonomie și este extensibil prin alte acumulatoare. Alimentarea cu sarcini de la acumulator este posibilă și fără rețea de intrare. Pentru semnalizare și monitorizarea funcționării sunt disponibile indicatoare de stare cu LED, precum și ieșiri de comutare active, de 24 V c.c., pentru transmiterea la un sistem de comandă de rang superior.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere