Spre toate informațiile de presă

Controler de încărcare c.c. pentru stațiile moderne cu încărcare rapidă

11.03.2019

Controler de încărcare c.c. EV Charge Control Professional  

Controlerul de încărcare c.c. EVCC Professional reprezintă soluția pentru stațiile moderne cu încărcare rapidă

EV Charge Control Professional este soluția noastră de controler de mare putere pentru stațiile moderne cu încărcare rapidă din zonele publice și comerciale, precum stațiile de încărcare cu energie electrică de pe autostrăzi.

Cu ajutorul controlerului puteți opera două puncte de încărcare independente: unul pentru încărcare rapidă la curent continuu conform DIN SPEC 70121, iar celălalt pentru încărcare convențională la curent alternativ conform IEC 61851-1. Acesta preia astfel toate sarcinile de comandă și comunicație din interiorul stației de încărcare, precum și vizualizarea la panoul de comandă. Puteți implementa suplimentar o interfață CHAdeMO, prin intermediul modulelor software.

Cu interfețe Ethernet, RS-232, RS-485 și de magistrală CAN, combinați toate componentele necesare ale stației de încărcare, în mod flexibil, într-un sistem general. Ulterior, puteți integra stația de încărcare în sistemul de management al parcului de încărcare, al clădirii sau în cel de management energetic. Prin intrarea programabilă PT1000, controlerul poate monitoriza permanent temperatura la contactele de putere ale fișei de încărcare. În funcție de programare, în cazul unei supra-încălziri, procesul de încărcare se poate opri sau puterea de încărcare se poate reduce la o treaptă inferioară. Modemul de telefonie mobilă 3G integrat vă permite în plus un acces confortabil de la distanță. Cu ajutorul blocurilor terminale de conectare push-in, puteți instala controlerul fără scule suplimentare și cu economie de spațiu.

Prin intermediul software-ului PC Worx, puteți programa liber controlerul, în funcție de necesitățile dumneavoastră, conform standardului internațional IEC 61131. Utilizați astfel întotdeauna în mod flexibil cele 16 intrări și ieșiri digitale. Astfel, controlerul poate fi utilizat în mod versatil pentru diferite cerințe și arhitecturi de sistem. Reduceți efortul de proiectare folosind la programare funcțiile bloc pregătite în prealabil pentru comunicația la vehicul, care ilustrează procesele de încărcare complete. Primiți licența pentru blocuri separat pe un card SD, pe care îl puteți folosi și ca memorie de program și memorie de configurare în controlerul de încărcare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere