Spre toate informațiile de presă

Sistem de raportare cu firmware nou și aplicație

01.12.2016

TC Mobile I/O X200  

Modul compact de raportare pentru alarmare și acționare la distanță.

Sistemul de raportare compact TC Mobile I/O X200 de la Phoenix Contact, care este optimizat special pentru activități compacte de alarmare și comutare, poate fi operat acum și mai ușor cu ajutorul unei aplicații gratuite pentru Android și iOS.

Iluminatul exterior sau o pompă aflată la mare distanță pot fi astfel acționate cu economie de timp, prin apăsarea unei taste. Cu această aplicație, nu mai este necesar să scrieți un SMS și, astfel, oferă mai mult confort în operare. Actualizarea stării, declanșată manual sau periodic, permite o vedere de ansamblu asupra costurilor suportate cu comunicațiile. Alarmele sunt trimise, ca de obicei, prin SMS și e-mail. Astfel, chiar și fără conexiune la internet, se obține o disponibilitate ridicată. Cu noul firmware 2.0, prin intermediul unui apel telefonic pot fi conectate ieșirile sistemului de raportare, fără a fi generate costuri. Dispozitivul recunoaște apelul care intră, însă nu răspunde la acesta. În plus, intrările analogice pot fi scalate și prevăzute cu o unitate. Dispozitivul transformă automat semnalul măsurat de senzor în mărimea măsurată propriu-zisă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere