Spre toate informațiile de presă

Protecție la supratensiune monitorizată optic

05.07.2017

Monitorizare optică a dispozitivelor de protecție la supratensiune  

Monitorizare optică a dispozitivelor de protecție la supratensiune

TERMITRAB complete este cel mai îngust dispozitiv de protecție la supratensiune din noua familie de produse pentru tehnologia MCR de la Phoenix Contact.

Pe lângă dispozitivele de protecție foarte înguste începând cu o lățime de numai 3,5 mm, gama de produse vă oferă variante cu lățimea de 6 mm, cu semnalizare mecanică. Seturile de semnalizare la distanță disponibile opţional monitorizează până la 40 de module de protecţie. Monitorizarea se realizează cu ajutorul unei celule fotoelectrice. Dacă se defectează un dispozitiv de protecție la supratensiune din cauza unei suprasarcini, dispozitivul de deconectare integrat închide tunelul Remote de la dispozitivul de protecție corespunzător. Celula fotoelectrică a semnalizării la distanță este întreruptă. Starea de eroare este transmisă mai departe la următoarele sisteme prin modulul de recepţie şi un contact de releu fără potenţial. Instalarea uşoară este pentru dvs. avantajul monitorizării optice. Nu mai este necesară o programare costisitoare sau o cablare suplimentară a dispozitivelor de protecție.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere