Spre toate informațiile de presă

Conectori pentru medii dificile – configurare și comandă online

17.05.2019

Configuratorul online HEAVYCON  

Configurarea online în mod personalizat a conectorilor pentru medii dificile

Cu ajutorul configuratorului online HEAVYCON de la Phoenix Contact, puteți planificați în doar câțiva pași conectorii adecvați pentru aplicațiile dumneavoastră.

Configuratorul vă oferă asistență pentru obținerea configurației dorite. Reprezentările imaginilor în 2D și 3D vă facilitează selectarea. Vă sunt sugerate automat componentele adecvate pentru componentele selectate, dintre numeroase posibilități de combinare. Astfel, pentru o configurare fără erori, trebuie să introduceți doar câteva date. Operarea se realizează intuitiv prin intermediul unui meniu de filtrare simplu și al funcției glisare și fixare (Drag-and-Drop).

Selectați mai întâi tipul de conector. Vă stau la dispoziție carcase adecvate pentru toate aplicațiile. În funcție de cerințe, selectați apoi inserțiile de conectori cu număr fix de poli sau modulare. Acestea sunt disponibile pentru transmiterea datelor, a semnalelor, a puterii sau pentru aplicații pneumatice. Vizualizarea ușor de utilizat se realizează prin reprezentarea în 3D în timp real. Soluția completă, configurată poate fi integrată în sistemul dumneavoastră CAD, transmisă sau plasată direct în coșul de cumpărături și comandată. Prin intermediul unui ID specific generat, configurația dumneavoastră poate fi accesată în orice moment.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere