Spre toate informațiile de presă

Cutii de distribuție compacte pentru transferul de date sigur în viitor

19.08.2018

Cutii de distribuție compacte pentru transferul de date sigur în viitor  

Cutii de distribuție compacte pentru transferul de date sigur în viitor

Noile cutii de distribuție completează gama de fibre optice de la Phoenix Contact. Cutiile de distribuție din seria FDX 20 asigură transferul de date în timp real și sigur pe termen lung.

Având un design compact și unitar, cutiile de distribuție pentru fibră optică pun la dispoziție un spațiu interior mare pentru conectarea sigură a fibrei optice. Acestea sunt disponibile în variantele de conectare cu conexiuni 6 x ST-Duplex, 6 x SC-Duplex, 6 x E-2000® (LSH) sau 12 x LC-Duplex. Amplasarea pigtail brevetată în interiorul dispozitivului permite matisarea comodă a conductorilor de fibră optică, permițând totuși raze de îndoire sigure. Configurarea liberă pregătită pentru matisare reduce semnificativ timpul de montaj iar cutiile de distribuție, datorită operării frontale intuitive și design-ului integrat al produsului, îmbunătățesc sistematizarea tabloului de distribuție.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere