Spre toate informațiile de presă

Noile servere seriale pentru dispozitive şi gateway-uri

30.05.2017

Servere seriale pentru dispozitive şi gateway-uri  

Servere pentru dispozitive multiport şi convertoare de protocoale

Cu noua familie de produse a serverelor pentru dispozitive şi gateway-urilor, se simplifică integrarea dispozitivelor seriale în reţele automatizate bazate pe internet.

Tendinţa în creştere spre digitalizare şi conectare în reţea a sistemelor de producţie necesită un transfer securizat. Pentru aceasta a fost implementată în toate dispozitivele o codare de date AES de 256 biţi. Pe lângă conversia transparentă a modulelor seriale ASCII în telegrame Ethernet, programul cuprinde pentru prima oară şi gateway-uri pentru integrarea dispozitivelor seriale în protocoale Ethernet precum Modbus-TCP sau Ethernet/IP. Cu noul portofoliu de servere pentru dispozitive şi de gateway-uri, puteţi integra sistemele existente cu participanţii seriali în Ethernet şi internet, fiind astfel reechipaţi pentru maşinile compatibile cu Industrie 4.0, fără a fi nevoiţi să modificaţi sau chiar să renunţaţi la conceptele dvs. de sistem.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere