Spre toate informațiile de presă

Inovații de proces pentru producția de tablouri de distribuție

02.04.2019

Software de planificare și marcare PROJECT complete  

PROJECT complete - De la proiectare până la tabloul de distribuție finit

În calitate de partener fiabil, Phoenix Contact vă susține în vederea optimizării proceselor dumneavoastră în cadrul producției de tablouri de distribuție.

Împreună cu partenerii noștri, vă oferim soluții complete datorită produselor, serviciilor și experienței noastre. Sunt utilizate permanent date digitale pentru optimizarea proceselor și pentru a economisi timp. Software-ul de proiectare și marcare PROJECT complete este alături de dumneavoastră pe durata întregului proces de construire a tabloului de distribuție. Programul vă pune la dispoziție o interfață de utilizator operabilă intuitiv și vă permite proiectarea individuală, verificarea automată și comandarea șirurilor de blocuri terminale. Prin intermediul interfețelor optimizate, puteți integra în mod facil date din sisteme CAE uzuale. Astfel economisiți mult timp în cadrul procesului tehnologic.

Șirurile de blocuri terminale produse de Phoenix Contact vă permit gestionarea flexibilă a comenzilor în perioadele de vârf și livrarea just-in-time a șinelor dumneavoastră DIN individualizate, gata asamblate. Procesele tehnologice, achiziționarea, instalarea și operarea devin mult mai ușoare pentru dumneavoastră.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere