Spre toate informațiile de presă

Cea mai mică stație ODP de control la distanță din lume

09.02.2015

Modul de telefonie mobilă TC Mobile I/O X300  

Monitorizarea stațiilor exterioare aflate la distanță, prin rețeaua de telefonie mobilă, cu TC Mobile

Noul modul de telefonie mobilă TC Mobile I/O X300 de la Phoenix Contact este cea mai mică stație ODP de control la distanță din lume.

Prin rețeaua de telefonie mobilă puteți monitoriza, simplu și sigur, semnalele analogice și digitale primite de la stațiile exterioare aflate la distanță. Releele pot fi comutate de la distanță. În plus, prin intermediul calendarului integrat, timpii de comutare a releului pot fi determinați în mod personalizat. Este optimizată monitorizarea sistemelor cu stațiile exterioare, în cadrul căreia modulul de telefonie mobilă comunică în mod continuu, ca stație de control la distanță, cu un server ODP, prin intermediul serviciului de telefonie mobilă GRPS. Astfel, valorile online, precum și istoricul de date și alarme – chiar și cu marcaj de timp – sunt transmise prin internet într-o centrală de comandă. Acolo sunt evaluate și stocate valorile măsurate. Centrala de comandă este proiectată cu funcții centralizate și importante. Serverul ODP asigură o comunicare deschisă între sistemul de raportare și centrala de comandă. Astfel, modulul de telefonie mobilă este o alternativă simplă și rentabilă pentru monitorizarea și comanda proceselor.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere