Spre toate informațiile de presă

Network Manager cu reprezentarea topologiei

15.04.2019

Pachetul de software Network Manager  

Punerea în funcțiune și configurarea simplă a Network Manager

Cu FL Network Manager chiar și în prezent pot fi puse în funcțiune, monitorizate și actualizate componentele de rețea de la Phoenix Contact.

Cu noua versiune 3.0 există acum o extensie a software-ului cu reprezentarea topologiei și cu funcția "SNMP Scripting".

Pentru ca rețelele dvs. să funcționeze în mod fiabil, nu trebuie doar să configurați corect componentele de rețea, dar trebuie să le și conectați corect. Noua reprezentare a topologiei vă permite să verificați și să reprezentați conexiunile dispozitivelor la fiecare port de rețea. Astfel, se poate verifica dacă structura reală de rețea corespunde cu structura proiectată. În plus, cu reprezentarea topologiei, vă oferim opțiunea de verificare a configurației protocoalelor de redundanță. Folosind reprezentări în culori, puteți vedea informații importante, cum ar fi rolurile diferitelor porturi și dispozitive din sistemul de redundanță și identifica dintr-o privire segmentele redundante rezultate.

O diagnoză mai profundă a structurii rețelei, cum ar fi în cazul unei erori, se poate realiza cu ușurință cu funcția SNMP Scripting. Versiunea 3.0 a Network Manager vă permite să citiți parametrii SNMP ai oricărui dispozitiv din rețea pentru a vă oferi o imagine de ansamblu actualizată în orice moment.

V-am trezit interesul? De pe Homepage puteți descărca simplu și gratuit o versiune demo pentru testare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere