Spre toate informațiile de presă

Noul cuplor de bus pentru controlerul EtherNet/IP

04.01.2016

Cuploare de bus Axioline F pentru EtherNet/IP™  

Noile cuploare de bus conectează Axioline F cu un controler Ethernet/IP™

Din acest moment, un nou cuplor de bus pentru EtherNet/IP extinde sistemul I/O Axioline F de la Phoenix Contct. Cuploarele de bus certificate ODVA conectează sistemul I/O Axioline F cu un controler Ethernet/IP.

Datorită switchului cu două porturi integrat, cuplorul de bus permite asamblarea ușoară a configurației în linie sau în stea. Comutatorul rotativ pentru codare, pentru setarea rapidă a adresei IP, precum și actualizarea simplă a firmware-ului prin TFTP completează caracteristicile noului cuplor de bus. Deoarece acest sistem I/O, în ansamblu, se caracterizează și prin noul cuplor de bus, prin modul său confortabil de cablare prin conexiune push-in. .Cu acesta, conductorii pentru tensiunea de alimentare pot fi cablați fără unelte la punctele de conectare ale modulului. O imunitate la perturbații deosebit de mare, precum și o robustețe ridicată la sarcinile mecanice, cum ar fi șocurile până la 30 g, transformă Axioline F într-un sistem I/O fiabil.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere