Spre toate informațiile de presă

Siguranţă în cloud

30.11.2017

Soluţie de siguranţă la nivel cloud  

Soluţie de siguranţă la nivel cloud

Pe SPS IPC Drives 2017 a prezentat Phoenix Contact pentru prima dată o soluţie cloud pentru înregistrarea şi analiza datelor legate de siguranţă.

Cu soluția Proficloud, societățile primesc informații importante pentru optimizarea proceselor de producție. Siguranța mașinilor este și rămâne un subiect critic pentru operatorul mașinii și constructorul sistemului. În primul rând asigură siguranța utilizatorilor mașinii, dar poate cauza și întreruperi neprogramate ale activității. Motivul frecvent al defecțiunilor este o construcție insuficientă. Posibilitatea de a avea acces. prin internet, în timp real, la lucrurile (IoT) şi datele sistemelor de siguranţă şi a le transforma în informaţii puternice, oferă un potenţial ridicat. Cu soluţia cloud de la Phoenix Contact sunt transferate informaţii despre starea funcţiilor standard şi de siguranţă, continuu, printr-o soluţie de comandă Profinet, în Proficloud. Acolo sunt evaluate informaţiile. Prin evaluarea unitară a resurselor şi maşinilor reies, pentru operatori şi constructori, posibilităţi complet noi, ce cresc performanţa de producţie. Astfel sunt determinate, de exemplu, corelaţii între parametrii de siguranţă şi procesare. Sau procesele de operare şi revizie sunt monitorizate în operarea zilnică, în funcţie de trăsăturile comune. Prin accesul la aceste informaţii se pot deduce măsuri şi se pot recunoaşte modele de operare. Astfel este optimizată construcţia maşinilor şi sunt structurate mai eficient procesele de lucru.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere