Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale pentru curenți mari cu conexiune Power-Turn

17.05.2019

Blocuri terminale cu conexiune cu arc pentru curenți mari PTPOWER de 185 mm²  

Cablare de putere facilitată cu cea mai rapidă și ușor de utilizat posibilitate de conectare.

Cablați rapid secțiuni de conductor de până la 185 mm² cu blocurile terminale PTPOWER 185 de la Phoenix Contact: cu tehnologia brevetată de conectare cu arc Power-Turn puteți conecta în mod confortabil conductori mari cu o șurubelniță standard și o singură mișcare de manetă.

În mod alternativ, conductorii pot fi conectați direct și cu maneta închisă, prin tehnologia push-in. O priză de tensiune simplă se realizează prin blocurile terminale detașabile opționale. Pentru o montare flexibilă vă stau la dispoziție blocurile terminale PTPOWER ca variantă de montare pe șină DIN sau variantă cu montare directă. Blocurile terminale premontate vă reduc costurile de montaj. Prin utilizarea accesoriilor unitare de sistem din gama CLIPLINE complete puteți beneficia de reducerea costurilor dumneavoastră de logistică.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Schnelle Leistungsverdrahtung mit PTPOWER

Mit den Federkraft-Hochstromklemmen PTPOWER von Phoenix Contact verdrahten Sie einfach, sicher und schnell.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere