Spre toate informațiile de presă

Conectarea directă a conectorului cu cablajul imprimat

18.04.2016

Conector cablaj imprimat cu tehnologie de conectare directă SKEDD  

Conector cablaj imprimat cu tehnologie de conectare directă SKEDD

Premieră mondială pentru cel mai înalt confort al conexiunii: prin intermediul conectorilor SDC 2,5, Phoenix Contact prezintă primul conector cablaj imprimat, cu tehnologie de conectare directă, inovatoare, SKEDD, și conexiune push-in.

Noii conectori pentru cablaj imprimat se conectează direct cu cablajul imprimat, prin intermediul unei găuri de foraj. Avantajul: puteți renunța la un conector mamă suplimentar și, astfel, reduceți costurile componentelor și ale proceselor. Conectorii se introduc simplu în cablajul imprimat, fără alte unelte, și sunt blocați cu dibluri conexpand, împotriva vibrațiilor. Seria SDC 2,5 este ideală pentru secțiuni de conductor de la 0,2 mm² până la 2,5 mm². Aceasta este concepută pentru curenți de până la 12 A și tensiuni de maxim 320 V (IEC). Conectorii în pași de 5,0 mm sunt disponibili ca modele cu până la 16 poli. Aceștia oferă confort în conectarea dispozitivelor, pe baza conexiunilor push-in.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere