Spre toate informațiile de presă

Soluția completă pentru tabloul dvs. de distribuție: COMPLETE line

02.04.2019

Soluția completă pentru tabloul dvs. de distribuție: COMPLETE line  

Optimizați-vă procesul de producție a tablourilor de distribuție cu programul COMPLETE line

Phoenix Contact vă oferă o soluție completă pentru optimizarea tuturor proceselor din producția de tablouri de distribuție.

COMPLETE line este un sistem format din produse hard și software cu tehnologii de vârf, compatibile între ele, servicii de consultanță și soluții de sistem. Interacțiunea lor optimizată simplifică toate etapele de lucru, începând de la inginerie și achiziționare, până la instalare și exploatare.

Portofoliul cuprinzător vă oferă produse pentru toate sarcinile din tabloul de distribuție: conectare, comutare, deconectare și măsurare, comandă și alimentare, de asemenea și automatizare. COMPLETE line include soluția potrivită pentru fiecare funcție. Manipularea simplă și intuitivă economisește astfel timp la montajul, punerea în funcțiune și întreținerea tablourilor de distribuție.

Potrivirea între ele a tuturor produselor din sistemul COMPLETE line, din punct de vedere al designului și al accesoriilor, vă permite utilizarea universală a componentelor și astfel reducerea costurilor logistice. Software-ul de proiectare și marcare PROJECT complete însoțește întregul proces de realizare a tablourilor de distribuție. Acesta vă oferă, de asemenea, proiectarea individuală, verificarea automată și trimiterea directă a comenzii pentru șirurile de blocuri terminale.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere