Spre toate informațiile de presă

Carcasă din oțel inoxidabil pentru domeniul Ex

01.06.2015

Carcase din oțel inoxidabil CLIPSAFE Ex  

Carcasă goală, din oțel inoxidabil, pentru domeniul Ex

Noile carcase goale și cutii de derivație CLIPSAFE din oțel inoxidabil de la Phoenix Contact sunt adecvate pentru utilizarea în condiții extreme.

Cele 140 de carcase standard robuste, autorizate ATEX și IECEx sunt disponibile ca variante cu ușă sau cu capac, în nouă adâncimi, cu dimensiuni până la 1000 x 1000 x 300 mm și oferă o protecție cuprinzătoare pentru aplicațiile dvs din medii industriale și domenii de procese tehnologice. Construite pentru aplicații practice, opritoarele de uși pot fi mutate în funcție de situația de montare. Același lucru este valabil și pentru unghiurile de montare. Chiar și după mai multe deschideri, ușa specială și garnitura capacului asigură o bună etanșare. În același timp, stratul de etanșare formează un jgheab care protejează fiabil împotriva pătrunderii umezelii mizeriei. Unghiul de deschidere a ușii de 135° permite lucrul confortabil în caz de întreținere sau reparație. Pe cele patru laturi ale carcasei sunt posibile presetupele cu izolație brevetată și cu șuruburi de montaj care nu pot fi pierdute. La cererea clientului, carcasele goale CLIPSAFE, sunt gata echipate cu blocuri terminale modulare și presetupe și adaptate cu fileturi, găuriri și decupaje dreptunghiulare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere