Spre toate informațiile de presă

Grupul Phoenix Contact are acum un consiliu consultativ

19.09.2016

Consiliu consultativ Phoenix Contact  

Noul consiliu consultativ de la Phoenix Contact

Întreprinderea familială Phoenix Contact GmbH & Co. KG, cu sediul la Blomberg, are acum un consiliu consultativ care oferă consultanță comitetului de conducere.

Consiliul consultativ este alcătuit din trei membri externi, precum și de doi reprezentanți ai celor unsprezece societari. Președinția consiliului o preia dr. ing. Eberhard Veit. El a condus până de curând compania de automatizări Festo AG în calitate de președinte consiliului de administrație.

Un alt membru este prof. dr. Günther Schuh de la RWTH Aachen. Din 2002, inginerul constructor de mașini este titularul catedrei de sistematica producției. Al treilea membru este Ralph Heuwing, director financiar la Dürr AG, o companie din domeniul construcției de mașini și sisteme.

Societarii familiali sunt reprezentați de Christine Eisert, văduva lui Gerd Eisert, precum și de dr. Frank Eisert, fiul lui Klaus Eisert. Societarii Klaus Eisert, Oliver Hoffmeister și prof. dr. dr. Helge Hohage sunt și ei membri ai acestui organism.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere