Spre toate informațiile de presă

Switchuri înguste pentru distanțe mari

30.05.2016

Smart Managed Switches cu porturi din fibră de sticlă multimod și monomod  

Smart Managed Switches cu porturi din fibră de sticlă multimod și monomod

Foarte îngustele Smart Managed Narrow Switches sunt disponibile acum și cu porturi din fibră de sticlă pentru conectarea la distanțe medii și mari.

Switchurile pentru utilizarea în mediul PROFINET sau EtherNet/IP conectează prin intermediul a două porturi integrate din fibră optică (multimod sau monomod) distanțe de până la 15 km. Astfel permit conectarea a două componente de rețea aflate la mare distanță una de cealaltă. Prin dispozitivul IO integrat PROFINET, switchurile sunt optime pentru utilizarea în mediul PROFINET. Acesta permite utilizatorului să configureze și să diagnosticheze switchul prin intermediul controlerului. În plus, astfel este posibilă și o înlocuire simplă a dispozitivelor, prin detectarea automată a relațiilor de vecinătate și preluarea setărilor de configurare. La trecerea în modul EtherNet/IP, switchul activează automat funcțiile multicast relevante pentru EtherNet/IP. Aceasta reduce traficul multicast în rețea.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere