Spre toate informațiile de presă

Cleşte de sertizare cu confort maxim de operare

11.12.2015

Clește de sertizare autoreglabil  

Mod de lucru eficient și simplu de realizat, cu CRIMPFOX Centrus

Prin CRIMPFOX Centrus, Phoenix Contact oferă un clește de sertizare autoreglabil pentru ferule, care permite un mod de lucru eficient și simplu de realizat.

Prin designul lor ergonomic și sistemul mecanic îmbunătățit, acestea simplifică sertizarea fiabilă a ferulelor. Cleștele compact de sertizare, prin lățimea deosebit de redusă a mânerului, se potrivește perfect în orice mână și, astfel, asigură un confort sporit în utilizare. Forța manuală necesară pentru un rezultat optim al sertizării, prin acest nou concept de clește, ar putea fi redusă cu până la 30%. În acest caz, și forțele de rezistență care apar la deschiderea cleștelui au fost reduse semnificativ. Familia de produse cuprinde două mărimi, fiecare cu formă pătrată sau hexagonală, care acoperă un domeniu de secțiuni între 0,14 și 6 mm², respectiv între 0,14 și 10 mm². Un beneficiu suplimentar este reprezentat de acoperirea stabilă a capului cleștelui, care protejează unealta împotriva deteriorării provocate de cădere și influențe mecanice. Cleștele de sertizare simplifică sertizarea ferulelor izolate, neizolate și twin, la toate nivelurile, și asigură o îmbunătățire a confortului, eficienței și a calității.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere