Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale universale pentru conductori din aluminiu

10.10.2019

Blocuri terminale universale UBAL pentru conductori din aluminiu  

Instalare rapidă a conductorilor din aluminiu și de cupru în blocurile terminale ALCU UBAL

În noile blocuri terminale Al/Cu certificate UL de la Phoenix Contact, puteți instala conductori din aluminiu și din cupru în mod rapid, simplu și în siguranță.

Pentru simplificarea tratamentului preliminar al conductorilor, camerele de contact sunt gresate în prealabil cu o soluție antioxidantă. Zona de fixare este alcătuită dintr-un aliaj de aluminiu. Datorită acestor suprafețe de cositor fără plumb, este posibilă conectarea într-un singur bloc terminal a conductorilor din aluminiu și cupru.

Prin conexiunea care nu necesită întreținere a șurubului cu locaș hexagonal cu ajutorul unei chei dinamometrice, se realizează o conexiune a conductorilor cu moment de strângere ridicat. Zona de fixare este adecvată pentru conectarea conductorilor din aluminiu și cupru rigizi și multifilari, de până la 240 mm².

Cu excepția blocului terminal UBAL 240, toate variantele pot fi montate pe șina DIN standard sau direct pe placa de montaj. Capacele de protecție la atingere asigură un grad înalt de siguranță. Blocurile terminale universale sunt testate la scurtcircuit conform EN 61238-1 clasa A.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere