Spre toate informațiile de presă

Relee de cuplare sigure și puternice pe numai 6 mm lățime

15.06.2015

Relee de protecție extrem de compacte PSRmini  

Grație unei lățimi de numai 6 mm, PSRmini oferă o economie de spațiu de până la 70%, la putere maximă

Noile relee de protecție PSRmini de la Phoenix Contact sunt cele mai înguste relee de protecție din lume, cu puterea unui releu de protecție de dimensiuni mari.

Concentrate pe o lățime de 6 mm, acestea vă oferă securitate sporită, datorită contactelor ghidate forțat. Pentru utilizator, aceste module înguste înseamnă o economie de spațiu de până la 70 de procente. Cu pachetul cuprinzător de testare și aprobare, modulele pot fi utilizate flexibil și în aplicații și medii, care transcend standardele lor. Exemplele în acest sens sunt conformitatea G3 conform ISA S71.04-1985 pentru utilizarea în atmosfere deosebit de corozive sau certificarea IECEx, care facilitează construcția descentralizată a unei aplicații până în zona Ex 2 . Testările prescrise normativ într-o instalație de inginerie de proces pot fi efectuate în mod simplu, vizual, deci direct pe dispozitiv. Astfel, nu mai sunt necesare măsurători manuale anevoioase care sunt acum frecvent necesare în utilizarea de relee standard, care nu sunt ghidate forțat, conform EN 50205 . La sistemele uzuale de controlere poate fi influențată și monitorizarea modulului de cuplare, astfel încât testarea repetată, așa-numitul proof-test, să poată fi executat cvasi-automatizat în totalitate. Acest lucru crește eficiența, deoarece se poate reduce perioada de repaus, fără a cauza un efort suplimentar pentru hardware-ul sau instalarea necesare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere