Spre toate informațiile de presă

Parametri de siguranță, conform standardului VDMA

07.04.2016

Siguranță funcțională  

Phoenix Contact sprijină standardul VDMA 66413 și oferă parametrii corespunzători pentru produse Safety

Normativele EN ISO 13849 și EN 62061 armonizate cu directiva mașini solicită calcule privind probabilitatea de defectare a pieselor de siguranță ale controlerelor.

Evaluările trebuie efectuate de producătorul mașinii, în calitate de distribuitor și trebuie documentate cu dovezi. Producătorii dispozitivelor oferă parametrii relevanți ai dispozitivelor de securitate utilizate, din perspectiva răspunderii pentru produs. Calculele de siguranță pot fi efectuate cu ajutorul instrumentelor de calcul, precum Sistema. Pentru standardizarea parametrilor, sub egida VDMA, a producătorilor de mașini și componente, precum și a laboratoarelor de testare, a fost adoptată fișa tehnică de securitate VDMA 66413. Phoenix Contact sprijină acest standard prin furnizarea gratuită a unui format de date XML corespunzător, pentru produsele de siguranță funcțională.

Făcând clic pe butonul de mai jos, accesați zona de descărcare a unui produs demonstrativ. Acolo puteți găsi biblioteca, sub secțiunea Software.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere