Spre toate informațiile de presă

Conectarea simplă și rapidă a motoarelor

16.02.2015

Conectarea inteligentă push-in a motoarelor  

Blocuri terminale modulare cu patru niveluri și cu economie de spațiu, pentru secțiuni nominale de până la 4 mm², 32 A și 600 V UL

Pentru conexiunea simplă a motorului, Phoenix Contact vă oferă acum blocuri terminale modulare cu patru niveluri, cu economie de spațiu, pentru secțiuni nominale până la 4 mm², 32A și 600V UL, cu conexiune push-in.

Printr-o distribuție simplă de potențial, folosind un canal pentru funcții reduceți cheltuielile de cablare la fiecare nivel. Posibilitatea de etichetare pe suprafețe mari identifică, în mod unic, fiecare conexiune motor. Fiecare punct de conectare este etichetabil și prevăzut cu o ieșire de testare ușor accesibilă. Prin forțele de inserție reduse cu 50 de procente, conductorii rigizi și cei flexibili sunt introduși în ferule de la 0,25 până la 6 mm², fără unelte. Butonul de acționare integrat permite eliberarea complet izolată, cu orice unealtă. Culoarea portocalie a butonului îl identifică drept element de acționare, ceea ce împiedică operarea greșită a blocului terminal modular. Este posibilă conectarea conductorului flexibil, fără ferule, începând de la 0,2 mm².


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere