Spre toate informațiile de presă

Marcator laser eficient

27.07.2018

Sistem de inscripționare laser TOPMARK NEO  

TOPMARK NEO prelucrează peste 650 de materiale pentru toate cerințele

Marcatorul laser TOPMARK NEO redefinește marcarea cu laser: Datorită dimensiunilor compacte și a ușurinței de utilizare, prin intermediul ecranului tactil color integrat, realizează marcaje industriale robuste.

Astfel, sistemul de inscripționare laser funcționează deosebit de eficient. Echipat cu un laser de 20 W și cu o funcție automată de stivuire și destivuire, TOPMARK NEO prelucrează până la 250 de plăcuțe pe minut. În acest sens, vă stau la dispoziție peste 650 de etichete din oțel inoxidabil, aluminiu, Transply-ABS, materiale poliacrilice și policarbonat. Marcajul se realizează prin gravare, carbonizare sau călire. Astfel rezultă marcaje deosebit de rezistente, pentru utilizare în cazul unor condiții extreme ale mediului înconjurător.

Prin intermediul software-ului integrat de marcare, puteți introduce datele de imprimare direct la nivelul aparatului. De asemenea, există posibilitatea de comandare a TOPMARK NEO prin intermediul software-ului de proiectare și marcare PROJECT complete. În acest program, toți parametrii laser sunt deja salvați.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere