Spre toate informațiile de presă

Cablare ergonomică până la 10 mm²

15.09.2016

Blocuri terminale cu trei niveluri UT  

Blocuri terminale modulare ergonomice, cu trei niveluri și cu conexiune cu şurub

Cablați conductori cu secțiuni de până la 10 mm² în cele mai înguste spații, cu noile blocuri terminale cu trei niveluri UT 6-3L.

Pe baza canalelor pentru funcții de pe fiecare nivel, puteți distribui până la trei potențiale dintr-o singură carcasă a blocului terminal. Conductorii sunt conectați pe baza principiului de conexiune cu șurub de la Phoenix Contact, care nu necesită întreținere. Etichetarea individuală a tuturor punctelor de conectare vă oferă o bună privire de ansamblu asupra șirurilor de blocuri terminale cablate. Cu noile blocuri terminale cu trei niveluri puteți cabla puteri de până la 1000 V și 50 A. Deoarece și aceste blocuri terminale dispun de toate caracteristicile sistemului CLIPLINE complete, pot fi utilizate accesorii unitare de sistem. Astfel puteți reduce costurile cu logistica.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere