Spre toate informațiile de presă

Traductor de măsurare tensiune c.c. nou

26.10.2015

Traductor de măsurare tensiune MACX MCR-VDC  

Traductor de măsurare tensiune nou pentru prelucrarea semnalului

Cu noile traductoare de măsurare tensiune MACX MCR-VDC sunt măsurate tensiuni continue de până la 660 V c.c. și transformate în semnale analoge normate.

Modulele sunt utilizabile și în cercuri împământate până la tensiunea maximă. Conform reglementărilor de siguranță ale normei IEC 61010 oferă o izolare mai puternică în baza liniilor de aer și de fugă disponibile pe cablajul imprimat. Transductorul de măsură c.c. este disponibil la alegere cu tehnologie de conectare push-in sau cu șurub. Configurarea produsului are loc prin comutatorul DIP ușor accesibil de pe partea de sus a carcasei. Pe lângă opt domenii de măsurare a tensiunii selectabile aici poate fi reglat și semnalul normat dorit. Intervalele de măsurare gradate încep de la 0 ... 24 V c.c. și ajung până la 0 ... 550 V c.c. Cu verificarea de zero/tensiune intervalele de măsurare sunt variate cu ± 20 % ceea ce ridică intervalul de măsurare la 660 V c.c. Această verificare este efectuată fără unelte în Teach-In-Wheel pe partea superioară a modulului. Astfel semnalul normat dorit atinge mereu valoarea sa maximă, indiferent de mărimea tensiunii de măsurare alăturate.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere