Spre toate informațiile de presă

Traductor de măsurare tensiune c.c. nou

26.10.2015

Traductor de măsurare tensiune MACX MCR-VDC  

Traductor de măsurare tensiune nou pentru prelucrarea semnalului

Cu noile traductoare de măsurare tensiune MACX MCR-VDC sunt măsurate tensiuni continue de până la 660 V c.c. și transformate în semnale analoge normate.

Modulele sunt utilizabile și în cercuri împământate până la tensiunea maximă. Conform reglementărilor de siguranță ale normei IEC 61010 oferă o izolare mai puternică în baza liniilor de aer și de fugă disponibile pe cablajul imprimat. Transductorul de măsură c.c. este disponibil la alegere cu tehnologie de conectare push-in sau cu șurub. Configurarea produsului are loc prin comutatorul DIP ușor accesibil de pe partea de sus a carcasei. Pe lângă opt domenii de măsurare a tensiunii selectabile aici poate fi reglat și semnalul normat dorit. Intervalele de măsurare gradate încep de la 0 ... 24 V c.c. și ajung până la 0 ... 550 V c.c. Cu verificarea de zero/tensiune intervalele de măsurare sunt variate cu ± 20 % ceea ce ridică intervalul de măsurare la 660 V c.c. Această verificare este efectuată fără unelte în Teach-In-Wheel pe partea superioară a modulului. Astfel semnalul normat dorit atinge mereu valoarea sa maximă, indiferent de mărimea tensiunii de măsurare alăturate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere