Spre toate informațiile de presă

Fondarea inițiativei pentru încărcarea mai rapidă a vehiculelor electrice

31.08.2015

CharIn - Inițiativa pentru realizarea CSS  

Charging Interface Initiative (CharIN)

Phoenix Contact E-Mobility GmbH și-a unit acum forțele cu firmele de top din domeniul mobilității electrice, pentru Charging Interface Initiative (CharIN).

Printre membrii suplimentari ai inițiativei se numără Audi, BMW, Daimler, Ford, Mennekes, Opel, Porsche, TÜV Süd și Volkswagen. Obiectivul inițiativei este, printre altele, sistemul combinat de încărcare Combined Charging System (CCS), o interfață de încărcare universală dezvoltată de Phoenix Contact împreună cu industria auto germană, pentru vehicule electrice, pentru promovarea și dezvoltarea continuă a acestora. Cel mai târziu din 2017, proprietarii de mașini electrice își vor putea încărca vehiculele la toate stațiile noi de încărcare din Europa, cu sistemul combinat de încărcare. "Scopul nostru comun este acela de a consolida încrederea în utilizarea zilnică a mobilității electrice de pe piață. Cu cei mai importanți parteneri din domeniu și cu obiectivul comun de a consolida CCS în continuare, ne vom apropia și mai mult de punerea în aplicare a acestui proiect", declară Helmut Friedrich, director executiv la PxC E-Mobility GmbH. În octombrie 2015, membrii asociației se vor prezenta, pentru prima dată, cu informații și concepte viitoare ale Combined Charging System, la Congresul sistemelor electronice pentru vehicule (ELIV) din Baden-Baden.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere